top of page

Ένα ακόμα έργο ριζικής ανακαίνισης που κλήθηκε η εταιρεία μας να αναλάβει ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για ανακαίνιση ενός διαμερίσματος επιφανείας 140 τ.μ., Α΄ ορόφου, το οποίο στεγάζεται σε πολυκατοικία κατασκευασμένη τη δεκαετία του ’70 στην περιοχή των Κάτω Πατησίων, στη λεωφόρο Αχαρνών.

Οι ιδιοκτήτες επιθυμούσαν έναν χώρο, ο οποίος θα ξεχωρίζει σε αισθητική και θα εντυπωσιάζει.

Σε όλο το διαμέρισμα χρησιμοποιήθηκαν υλικά σε τόνους λευκού, μαύρου και ξύλου έτσι, ώστε να συνδυάζουν κλασικό και μοντέρνο design.

Δημιουργήθηκε ενιαίος χώρος σαλονιού – τραπεζαρίας, με κουζίνα open space. Στο καθιστικό και στην τραπεζαρία προστέθηκαν λεπτομέρειες από μαύρο γρανιτοπλακάκι Α΄διαλογής, το οποίο προσδίδει εντυπωσιακή παρουσία, αλλά και κομψότητα στον χώρο. Ωστόσο, οι διακοσμητικές κατασκευές από γυψοσανίδα και από ξύλο, με ενσωματωμένα φωτιστικά στοιχεία, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ζεστασιάς.

Επιπλέον, στα λουτρά επιλέχθηκαν πλακίδια τύπου γρανίτη σε γκρι χρώμα, τα οποία, σε συνδυασμό με τις χρωμέ λεπτομέρειες του ντους και των μπαταριών νιπτήρα και ντουσιέρας, εκφράζουν έναν minimal και μοντέρνο συνδυασμό.

Φυσικά, αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές. Οι επιφάνειες των ξύλινων δαπέδων τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν, ώστε να φαίνονται σαν καινούργιες.

Το σπίτι θωρακίστηκε με πόρτα ασφαλείας και με σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας Exalco, πλήρους θερμοδιακοπής, ώστε να εκμηδενιστούν οι απώλειες θερμικής ενέργειας.

Επιπλέον, ανανεώθηκε και το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Για το δάπεδο επιλέχθηκε γρανιτοπλακάκι τύπου Deck (απομίμηση ξύλου), διατηρώντας και εκεί ένα κλασικό ύφος, καθώς και γυάλινο διαχωριστικό στοιχείο τύπου καθρέφτη, με αποτέλεσμα να φαντάζει ο χώρος μεγαλύτερος.

Η ανανεωμένη αισθητική και η βελτιωμένη λειτουργικότητα του χώρου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των ιδιοκτητών.

Τους ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκαν.

Ανακαίνιση διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια (2024)

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ

Θες να κάνεις ανακαίνιση φτιαγμένη στα μέτρα σου;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα έλθει άμεσα σε επαφή μαζί σου ένας ειδικός σύμβουλος ανακαινίσεων. 

bottom of page