top of page

Άλλο ένα νέο έργο της εταιρείας μας αφορούσε την ανακαίνιση διαμερίσματος Α΄ ορόφου, 78τμ στο Παγκράτι. Η

κατασκευή του σπιτιού είναι δεκαετίας ΄50, και οι αλλαγές που ήθελαν να κάνουν οι ιδιοκτήτες ήταν αισθητικών παρεμβάσεων. Σκοπός μας ήταν να γίνει παράλληλα το διαμέρισμα πιο λειτουργικό, γι’ αυτό το λόγο προχωρήσαμε και σε αλλαγή διαρρύθμισης.

Έγινε ολική ανακαίνιση και δημιουργήσαμε ενιαίο χώρο σαλονιού τραπεζαρίας με κουζίνα open, τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master με το δικό του λουτρό, ανακαινίσαμε το WC επισκεπτών με μοντέρνα είδη υγιεινής και δημιουργήσαμε έναν χώρο γραφείου, καθώς ήταν απαραίτητος για τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Φυσικά αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές. Αποκαλύφθηκε και αποκαταστάθηκε το μωσαϊκό, όπου υπήρχε, μιας και ο ιδιοκτήτης προτίμησε να κρατήσει κάποιο στοιχείο παραδοσιακής αισθητικής, συνδυάζοντας παράλληλα τις μοντέρνες προσθήκες. Οι επιφάνειες των ξύλινων δαπέδων τρίφθηκαν και γυαλίστηκαν, ώστε να φαίνονται σαν καινούριες.

Το σπίτι θωρακίστηκε με σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα της εταιρείας αλουμινίου EXALCO.

Στην κουζίνα της κατοικίας τοποθετήθηκαν λακαριστά πορτάκια χρώματος γκρι, τα οποία σε συνδυασμό με τις μεγάλες επιφάνειες σε γήινα χρώματα και τους πάγκους βακελίτη στο χρώμα του ξύλου δίνουν μία μοντέρνα αίσθηση στον χώρο. Προκειμένου να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το χώρο μας τοποθετήσαμε κρυφό απορροφητήρα κάτω από τις εστίες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου υπήρξε κοινή γραμμή μεταξύ των ιδιοκτητών της κατοικίας

με την ομάδα της εταιρείας μας, η οποία ασχολήθηκε με το έργο. Η επιλογή των υλικών

που χρησιμοποιήθηκαν, βασίζεται στις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμησή σας.

Ανακαίνιση διαμερίσματος στο Παγκράτι (2023)

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ

Θες να κάνεις ανακαίνιση φτιαγμένη στα μέτρα σου;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα έλθει άμεσα σε επαφή μαζί σου ένας ειδικός σύμβουλος ανακαινίσεων. 

bottom of page