top of page

Η Δρ. Χριστίνα Μπούμπουκα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος – Δερματοχειρουργός , ιδιοκτήτρια του δερματολογικού ιατρείου DERMOANAPLASIS, Ιερά Οδός 253, Αιγάλεω, απευθύνθηκε στην εταιρεία μας για την ολική ανακαίνιση του ιατρείου της.

Το έργο χρειάστηκε να ολοκληρωθεί σε διάστημα 20 ημερών (όσο το ιατρείο θα παρέμενε κλειστό λόγω καλοκαιρινών διακοπών), τον Αύγουστο του 2022.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εσωτερική διακόσμηση που περιλάμβανε χρώματα, υφές, μελέτη φωτισμού και σχεδιασμό επίπλων.

Έγιναν αποξηλώσεις και καθαιρέσεις, νέα χωρίσματα για την καλύτερη διαρρύθμιση των χώρων, γύψινες κατασκευές και αντικαταστάθηκαν όλες οι υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές.

Προστέθηκαν επιπλέον διακοσμητικές ψευδοροφές με ιδιαίτερους φωτισμούς και εγκαταστάθηκε σύστημα κλιματισμού- αερισμού.

Τοποθετήθηκε βινυλικό δάπεδο έτσι ώστε ο χώρος να γίνει πιο ζεστός και φιλικός. Αλλάχθηκαν όλες τις εσωτερικές πόρτες και ανακαινίστηκαν πλήρως τα λουτρά, τα οποία έγιναν καλόγουστα και λειτουργικά παράλληλα, με επενδύσεις στους τοίχους και εξαιρετική επιλογή επίπλων.

Με τις ξύλινες κατασκευές και τα έπιπλα που επιλέξαμε, δημιουργήσαμε ένα χώρο μοναδικό και παράλληλα λειτουργικό, που προσφέρει την αίσθηση ότι εισέρχεστε σε χώρο υψηλών προδιαγραφών. Η αίθουσα αναμονής, η reception, τα εξεταστήρια και το γραφείο σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες. Τα γυάλινα χωρίσματα έδωσαν διαχωρισμό, προσιτό στο κοινό.

Ευχαριστούμε πολύ τη Δρ. Χριστίνα Μπούμπουκα για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ανακαίνιση ιατρείου DERMOANAPLASIS, Ιερά Οδός 253, Αιγάλεω (2022)

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ

Θες να κάνεις ανακαίνιση φτιαγμένη στα μέτρα σου;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα έλθει άμεσα σε επαφή μαζί σου ένας ειδικός σύμβουλος ανακαινίσεων. 

bottom of page