top of page

Η εταιρία μας κλήθηκε να αναλάβει ένα έργο ριζικής ανακαίνισης για χώρο γραφείων.

Πρόκειται για ένα χώρο επιφανείας 160 τ.μ., 7ου ορόφου, ο οποίος στεγάζεται σε παλαιάς κατασκευής πολυκατοικία στην περιοχή του κέντρου Αθηνών, επί της οδού Ευριπίδου.

Οι ιδιοκτήτες επιθυμούσαν η νέα αισθητική του γραφείου να βασίζεται σε μίνιμαλ και μοντέρνο σχεδιασμό συνδυάζοντας λειτουργικότητα και κομψότητα, κρατώντας παράλληλα κάποια στοιχεία που θυμίζουν παλαιά Αθήνα, όπως το μωσαϊκό δάπεδο που τρίφτηκε και γυαλίστηκε.

Καθαροί και απλοί χώροι κυριαρχούν όπου σε συνδυασμό με τα φυσικά υλικά, όπως οι κατασκευές από ξύλο και το γυαλί, να δημιουργούν μία αίσθηση ζεστασιάς και διαφάνειας. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ουδέτερους τόνους.

Οι παλιές στενές διαρρυθμίσεις έδωσαν τη θέση τους σε ανοιχτούς, ευέλικτους χώρους εργασίας που προάγουν την επικοινωνία και την συνεργασία εξυπηρετώντας τόσο τις ατομικές όσο και τις ομαδικές ανάγκες.

Έπειτα από μελέτη εξασφαλίσαμε σύγχρονα συστήματα φωτισμού που βελτιώνουν την άνεση και την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Έγινε αντικατάσταση των παλαιών θαμπών τζαμιών με νέα ενεργειακά με σκοπό εν μέρη την ενεργειακή αναβάθμιση αλλά και την ανάδειξη της θέας στην Ακρόπολη.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια χρήση και τη διατήρηση της αισθητικής του χώρου.

Ευχαριστούμε πολύ τους ιδιοκτήτες για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Ανακαίνιση χώρου γραφείων στο κέντρο της Αθήνας (2024)

ΠΡΙΝ 

ΜΕΤΑ

Θες να κάνεις ανακαίνιση φτιαγμένη στα μέτρα σου;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα έλθει άμεσα σε επαφή μαζί σου ένας ειδικός σύμβουλος ανακαινίσεων. 

bottom of page